Obavještenje roditeljima i učenicima

Poštovani roditelji/dragi učenici,
Povodom nastale epidemiološke situacije  corona virusom u našoj zemlji i cijelom svijetu, prinuđeni smo da organuzujemo nastavu na daljinu, čiji koncept je osmislilo  Ministarstvo prosvjte pod sloganom “Uči doma”.Snimljeni materijali biće emitovani na tri televizije: RTCG2, MNE sport1 I MNE sport2.
Osim ovog tutorijala, koji će ići radnim danima, nastavu na daljinu ćemo raditi I preko školskog sajta, e-mail, i  već formiranih viber grupa.
U ovom po prvi put za nas,  a i za Vas zahtjevnom poslu želimo da računamo na vašu punu podršku, kako bismo održali kontinuitet učenja kod djece.Stoga nam je od neprocjenjive važnosti da i Vi preuzmete po malo ulogu nastavnika i  pomognete nam u radu sa vašom djecom, da od kuće što uspješnije uz vaš nadzor prate nastavu na daljinu, i završavaju obaveze i zaduženja koja im svakodnevno kroz različit materijal  proslijeđujemo za dalje sticanje njihovih znanja i vještina.
O svim budućim detaljima bićete obavješteni preko odjeljenskih starješina /sa kojima su napravljene viber grupe/ kao  i predmetnih nastavnika.
 Osnovni cilj Škole je obrazovanje i vaspitanje ali zbog trenutne situacije prioritet j je zdravlje djece ali i nastavnika. 
Računajući na vašu punu podršku poručujemo Vam:

OSTANITE DOMA I UČITE

Kolektiv JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Vida Matjan” Kotor
 
 

Linkovi

Ministarstvo prosvjete i nauke u Vladi Crne Gore - www.mpin.gov.me

Ministarstvo kulture, sporta i medija u Vladi Crne Gore - www.ministarstvokulture.gov.me

Zavod za školstvo Crne Gore - www.zavodzaskolstvo.gov.me

Prvi Crnogorski Školski & Obrazovni Portal - www.skole.cg.yu

Opština Kotor - www.opstinakotor.com


ŠOSMO „VIDA MATJAN“ Kotor

 Stari grad br.456 (Trg Sv.Luke), 85330 Kotor

+382 32 302 676

+382 32 323 681

sosmon@t-com.me

 Pon-Pet: 08.00 - 18.00 GMT +1