Upis u 2020/21. školsku godinu

Upis novih učenika u Muzičku školu vršiće se od 01. do 09. juna putem online prijave koju možete pronaći pod tabom O nama - Dokumenta.

Popunjen formular možete poslati na e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Devetogodišnje obrazovanje upisuju učenici koji ove godine navršavaju 6 godina, za instrumente: klavir, harmonika, violina, viola, gitara, flauta, klarinet, saksofon, truba, horna. Obavezni predmet u I razredu je Muzička početnica - 2 časa nedjeljno. Instrument se uči od II razreda.
Trogodišnje obrazovanje upisuje učenik koji u 2020. godini navršava 12 godina, za odsjek solo pjevanja. Obavezni predmet je Solfeđo sa teorijom muzike i solo pjevanje sa po 2 časa nedjeljno i klavir sa jednim časom nedjeljno.
Učenici se mogu upisati direktno u II razred osnovne muzičke škole. Osmogodišnje obrazovanje upisuju oni koji u 2020. navršavaju 7 godina a obavezni predmeti su Solfeđo sa teorijom muzike i instrument sa po 2 časa nedjeljno.
Nakon slanja prijave roditelj će dobiti povratnu informaciju o terminu provjere sluha i ritma djeteta. Provjeru ćemo realizovati u periodu od 10. juna.
Svi učenici koji su u školskoj 2019/20. godini završili neki od razreda osnovne muzičke škole, u narednu školsku godinu biće upisani po automatizmu osim učenika koji su završili I razred. Popunjenu online prijavu za upis u II razred takođe šaljete zbog izbora instrumenta. Prijava se takođe nalazi na sajtu, pod tabom O nama - Dokumenta.
 
Dobrodošli u našu školu!

Linkovi

Ministarstvo prosvjete i nauke u Vladi Crne Gore - www.mpin.gov.me

Ministarstvo kulture, sporta i medija u Vladi Crne Gore - www.ministarstvokulture.gov.me

Zavod za školstvo Crne Gore - www.zavodzaskolstvo.gov.me

Prvi Crnogorski Školski & Obrazovni Portal - www.skole.cg.yu

Opština Kotor - www.opstinakotor.com


ŠOSMO „VIDA MATJAN“ Kotor

 Stari grad br.456 (Trg Sv.Luke), 85330 Kotor

+382 32 302 676

+382 32 323 681

sosmon@t-com.me

 Pon-Pet: 08.00 - 18.00 GMT +1